Web konferencija „Poticanje poduzetništva utemeljenog na znanju i novim tehnologijama“

Web konferencija „Poticanje poduzetništva utemeljenog na znanju i novim tehnologijama“

Jul 24, 2020 12h

Web konferencija „Poticanje poduzetništva utemeljenog na znanju i novim tehnologijama“ održat će se 24. srpnja s početkom u 12 sati. Kroz dugogodišnja iskustva i primjere kolega iz Rijeke i Varaždina na ovoj jednosatnoj konferenciji cilj je predstaviti potencijal infrastrukture i pružiti svima priliku za sudjelovanje u diskusiji.

Prvi razgovor, na temu Iskustva inkubacije i podrške tvrtkama, vodit će Boris Golob, direktor Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (step.uniri.hr) i Karlo Kukec, direktor Tehnološkog parka Varaždin (techpark.hr), dok će drugi razgovor na temu Mogućnosti korištenja Zakona o državnoj potpori za istraživačko-razvojne projekte biti predvođen Brunom Radojicom, voditeljem službe za inovacije iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Razgovore će moderirati Nikola Balić, voditelj projekta UNIST Tehnološki park.

Veselimo se Vašem odazivu na ovaj virtualni događaj, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na sljedeći link:Prijavi se!Virtualni event će se održati na platformi Microsoft Teams, a link za sudjelovanje svi registrirani sudionici primit će 23. srpnja, dan prije događanja.

Projekt Poduzetnički inkubator za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu (KK.03.1.2.01.0029) je financiran iz Europskih strukturnih investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. u iznosu od 19.831.733,13 Kn u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.