SADRŽAJI

Provjeri sve sadržaje koji će nuditi Tehnološki park.

Inkubacijski uredi

Uredi su modularnog tipa, odnosno pojedini ured je kapaciteta do 3 radna mjesta.  Lako pomičnim pregradnim zidovima, predviđena je mogućnost spajanja u veće urede veličine dva, tri ili više modula, prema potrebi i rastu „stanara“. Uredi su potpuno opremljeni, priključeni na svu infrastrukturu  i odmah spremni za „useljenje“, na dobroj lokaciji u centru grada sjedišta regije. Društvene i sanitarne prostorije su lako dostupne i u blizini ureda. Uredi su projektirani bez arhitektonskih barijera kako bi se osigurao pristup osobama sa invaliditetom.

Dijeljeni uredi

Kapacitet svakog dijeljenog ureda je do 3 radna mjesta za pojedinačni najam stalnog korisnika – poduzetnika. Idealno za sve poduzetnike početnike s više od 1 zaposlenog koji žele biti povezani s drugim subjektima putem coworkinga, ali imati privatnost svog ureda.

Coworking prostor

Dijeljeni ured koji je potpuno opremljen modernim ergonomskim uredskim namještajem, raznim potrebnim priključcima i sadržajima, od dijeljenih softwera do opreme. Društvene i sanitarne prostorije su lako dostupne i u blizini ureda. Radno mjesto moguće za velikim dijeljenim stolom ali i za posebnim radnim stolom. Ured je  projektiran  bez arhitektonskih barijera kako bi se osigurao pristup osobama sa invaliditetom, a lokacijski je smješten na lokaciji u centru grada, sjedišta regije.

– kapaciteta do 105 sjedećih mjesta, multifunkcionalna konferencijska dvorana odlikuje se prostranošću i ugodnim ambijentom, koji osigurava dnevno svijetlo, klimatizirani prostor i elegantno uređen prostor. Omogućenim pregrađivanjem u dva dijela, prilagođava se potrebama i željama organizatora konferencije i poslovnog događaja. Dvorana raspolaže raznolikom audio vizualnom i tehničkom opremom. Na zahtjev se može osigurati i tehnička podrška te određena dekoracija. Osiguran je i direktan pristup vanjskom parkiralištu te je potpunosti prilagođena pristupu osobama s invaliditetom. Lounge bar sa pripadajućom kuhinjom, spremište za stvari kao i sanitarne prostorije su lako dostupne i u neposrednoj blizini.

Meeting Room Access

Unutar inkubatora nalaze se dvije multifunkcionalne konferencijske sale, na prizemlju i nadgrađu zgrade. Obje se odlikuju  ugodnim ambijentom, koji osigurava dnevno svijetlo, klimatizirani prostor i elegantno uređen prostor. Sale raspolažu raznolikom audio vizualnom i tehničkom opremom. Na zahtjev se može osigurati i tehnička podrška te određena dekoracija.

Hardware laboratorij

Hardware laboratorij je zamišljen kao mjesto gdje će stanari te drugi potencijalni stalni i povremeni korisnici moći koristiti raznu naprednu računalnu opremu, kako bi razvijali i testirali nove aplikacije i  proizvode. Oprema koju sam hardware lab sadrži čine: pametni telefoni, tableti, napredni kompjuteri, dijelovi klasičnog hardwarea – mali CNC stroj, laserska kidalica, 3D printer, hidroponski set, arduino set itd.

Akcelerator ured

Smisao ureda je pružanje usluga razvoja MSP-ova u i izvan inkubatora, kroz spajanje i informiranje u klastere, zadruge, grupacije, udruženja radi ostvarenja zajedničkih ciljeva i rasta, ali i razvijene programe mentoringa, akademije i naprednih edukacijskih metoda.

Ured za poduzetnički centar

Poduzetnički centar ima za cilj pružiti svu pomoć start-upima u pokretanju poduzetničkih poduhvata, posebice za tek diplomirane mlade ljude, ali i pomoć i podršku postojećim poduzetnicima.

Sobe za sastanke

Manje – Unutar inkubatora predviđene su sale za sastanke koje će koristiti stalni „stanari“, prema prethodnoj najavi. Sobe su u potpunosti opremljene uredskim namještajem te raznom tehničkom opremom. Smještene su unutar zgrade na način da se osigurava dnevno svijetlo, prostori su klimatizirani i elegantno uređeni. Na zahtjev će se moći osigurati i dodatna tehnička oprema.

Veće – Omogućuju svim inkubiranim poduzetnicima konferencijske kapacitete za manje sastanke. Sobe su u potpunosti opremljene uredskim namještajem te svom potrebnom multimedijalnom opremom. Smještene su unutar zgrade na način da se osigurava dnevno svijetlo, prostori su klimatizirani i elegantno uređeni.

IZ MEDIJA