Posjet rektora i uprave Sveučilišta Tehnološkom parku

Rektor Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Dragan Ljutić, s prorektoricom prof. dr. sc. Leandrom Vranješ Markić, obišao je u četvrtak, 16. siječnja, gradilište Tehnološkog parka Sveučilišta u Splitu. Tom je prilikom izrazio zadovoljstvo napretkom radova na budućem Poduzetničkom inkubatoru za visoke tehnologije, čije se otvaranje planira do početka kolovoza 2020. godine. 

     

„Sveučilište u Splitu je izuzetno ponosno na ovaj iskorak koji radimo za naše studente, ali i sve mlade poduzetnike grada i županije koji će u našem Tehnološkom parku naći ključne preduvjete za uspjeh i ostvarenje poduzetničkih ideja.“ – izjavio je ovom prigodom rektor Sveučilišta u Splitu.

 

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da bez obaveze iskažu interes za najam prostora i korištenje usluga Tehnološkog parka kako bi mogli unaprijediti ponudu i sadržaj sukladno potrebama tržišta. Interes možete iskazati klikom na link: Poziv za iskaz interesa za najam prostora i korištenje usluga Tehnološkog parka Sveučilišta u Splitu

 

Rekonstrukcija bivšeg Omladinskog hostela – doma „Spinut“ omogućiti će moderno radno okruženje s 3 multifunkcionalne konferencijske dvorane, 26 modularna ureda, 45 mjesta u coworkingu, hardware laboratorij, prostor za mentore i akcelerator. Stanarima će također na raspolaganju biti brojna informatička oprema, društvene prostorije, teretana, kuhinje te otvoreni prostor za druženje na samom krovu zgrade.

    

Još jednom pozivamo sve mlade poduzetnike i startupove  ali i one poduzetnike koji su se već pozicionirali na tržištu ali žele novo moderno i stimulativno radno okruženje na izuzetno atraktivnoj lokaciji sa brojnim dodatnim sadržajima, da  iskažu inicijalni interes za najam prostora i korištenje usluga našeg Poduzetničkog inkubatora.

Potencijalni raspored prostorija kao i sve sadržaje i usluge koje ćete moći koristiti u sklopu Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu možete pogledati na linku: SADRŽAJI I USLUGE 

 

Očekivano otvaranje zgrade tehnološkog parka u Splitu na adresi A.G. Matoša 58 je kolovoz/rujan ove godine (2020.)

 

Leave Comment

Your email address will not be published.