Koordinacijski sastanak – 9/01/2020

Prvi koordinacijski sastanak u novoj 2020. godini, održan u četvrtak, 9. siječnja 2020. na gradilištu budućeg Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu (KK.03.1.2.01.0029).

    

Nakon kratke blagdanske stanke, svi predstavnici su sa zadovoljstvom obišli gradilište kako bi se uvjerili u dinamiku gradnje ali i uživali u obilasku, obzirom da su svi grubi radovi pri kraju te pomalo sve prostorije dobivaju finalni oblik.

Najvažniji zaključak sa prvog koordinacijskog sastanka u siječnju je da izvedba radova prati globalni dinamički plan gradnje, te uz dovršetak krovne ploče lifta je u tijeku priprema i izvedba strojarskih instalacija.

Na koordinacijskom sastanku prisustvovali su predstavnici:

  • investitora – UNIST Tehnološki park d.o.o.
  • izvođača građevinskih radova – ST GRAMIT d.o.o.
  • stručnog nadzora – Stabilnost d.o.o.
  • projektantskog nadzora – Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu

      

Idući koordinacijski sastanak je zakazan za četvrtak, 16. siječnja 2020. u 9 sati na gradilištu budućeg Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu (KK.03.1.2.01.0029).

Do tada ćemo objaviti i Upitnik za iskaz interesa za najam prostora i korištenje usluga Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu stoga vas pozivamo da nas pratite i dalje u razvoju prvog Inkubatora za visoke tehnologije u Splitu.

 

Leave Comment

Your email address will not be published.