Koordinacijski sastanak – 05/12/2019

Prvi koordinacijski sastanak u prosincu održan je u četvrtak, 5. prosinca 2019. na gradilištu budućeg Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu (KK.03.1.2.01.0029).

 

Na koordinacijskom sastanku prisustvovali su predstavnici:

  • investitora – UNIST Tehnološki park d.o.o.
  • izvođača građevinskih radova – ST GRAMIT d.o.o.
  • stručnog nadzora – Stabilnost d.o.o.
  • projektantskog nadzora – Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu

koji su nakon sastanka zajedno obišli gradilište te razgovarali o aktualnostima koje prate ovu fazu gradnje.

 

Najvažniji zaključak sa prvog koordinacijskog sastanka u prosincu bio je da izvedba radova prati dinamički plan gradnje. Stavljen je naglasak za stavke vezane uz nadolazeće strojarske radove i nabavku potrebne strojarske opreme te građevinsko obrtničke radove, najviše oko fasadnih otvora, spojeva zidanih ploha, hidroizolacije i sličnih aktualnih tema za ovotjedni plan gradnje.

Izvođač je odabrao i podizvođača za vanjsku stolariju te će se tijekom idućeg tjedna sastati na terenu sa glavnim projektantom, izvođačem i nadzorom kako bi se pojedine pozicije sagledale i što kvalitetnije dogovorile zbog specifičnosti detalja. Projektant konstrukcije se kontinuirano sastaje sa izvođačem i obilazi gradilište u dogovoru i na poziv Izvođača radova.

 

Idući koordinacijski sastanak je zakazan u četvrtak, 12. prosinca 2019. u 9 sati na gradilištu budućeg Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu (KK.03.1.2.01.0029).

 

Leave Comment

Your email address will not be published.