Javni poziv za Iskaz interesa za najam prostora i korištenje usluga

Tehnološki park Sveučilišta u Splitu poziva sve zainteresirane da bez obveze iskažu potrebu za korištenjem ureda i coworking prostora na Spinutu.

Ovaj Poziv za iskazivanje interesa za najam prostora i korištenje usluga koristiti će se isključivo za procjenu poduzetničkog interesa i pregled mogućih dodatnih aktivnosti i potrebnih sadržaja, te ni na koji način ne predstavlja obvezu za potencijalne korisnike.

Pozivaju se svi mladi poduzetnici i startupovi koji se nalaze na početku razvoja vlastite poslovne ideje ili pokretanja poslovanja ili su u procesu osnivanja obrta ili tvrtke (d.o.o. ili j.d.o.o.) a potreban im je kvalitetan radni prostor kao i savjetodavna pomoć uz niske troškove poslovanja ali i oni poduzetnici koji su se već pozicionirali na tržištu ali žele novo moderno i stimulativno radno okruženje na izuzetno atraktivnoj lokaciji sa brojnim dodatnim sadržajima, da već sada iskažu inicijalni interes za najam prostora i korištenje usluga Poduzetničkog inkubatora.

Potencijalni raspored prostorija kao i sve sadržaje i usluge koje ćete moći koristiti u sklopu Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu možete pogledati na linku: SADRŽAJI I USLUGE 

 

Očekivano otvaranje zgrade tehnološkog parka u Splitu na adresi A.G. Matoša 58 je kolovoz/rujan ove godine (2020.)

Poziv na iskazivanje interesa za najam prostora i korištenje usluga možete ispuniti klikom na link: POZIV NA ISKAZ INTERESA ZA NAJAM PROSTORA I KORIŠTENJE USLUGA

 

Leave Comment

Your email address will not be published.